Hastanemizde; “önce insan” prensibi ile çalışmalarına devam eden “İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ” Birimimizce aylık rutin İSG çalışmalarının gündeme getirilmesi ve 2021 yılsonu değerlendirmesi aracıyla toplantı gerçekleşti.
29 Aralık 2021

Ankara Şehir Hastanemizde; “önce insan” prensibi ile çalışmalarına devam eden “İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ” Birimimizce aylık rutin İSG çalışmalarının gündeme getirilmesi ve 2021 yıl sonu değerlendirmesinin yapıldığı toplantı 28.12.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Yapılan toplantıda Koordinatör Başhekimlik adına; Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Abdulvahap Şahin, ilgili Müdür ve Müdür Yardımcıları, CCN Firma yetkililerinin de katılımlarıyla, sağlık tesisimizde yapılan hizmetler ve yapılması planlanan işlere yönelik istişarelerde bulunulmuş, yapılan çalışmalar değerlendirilmiştir.

• manşet.png