2021 yılının son Hastane Konseyi Toplantısı Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’in başkanlığında, Ankara Şehir Hastanemizin yöneticileri, eğitim ve idari sorumluları, birim sorumlularının katılımlarıyla gerçekleştirildi.
03 Ocak 2022

Koordinatör Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’in sunumuyla başlayan toplantı, söz alan hocalarımızın, katılımcıların katkıları ve yeni yıl dilekleri ile devam etti.

Koordinatör Başhekim Surel sunumunda, 2021 yılında Ankara Şehir Hastanesinde gerçekleştirilen sağlık hizmetlerine dair istatistiki bilgilere, yenilikçi uygulamalara, kurumsal kültür inşa sürecine dair yürütülen faaliyetlere, bilimsel çalışmalara, 2022 yılı için planlanan projelere ve pandemi sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Koordinatör Başhekim Surel, 17.400 kişilik Ankara Şehir Hastanesi Ailesine her koşulda dayanışma ve birlik içinde, özveriyle ve kurumsal değerlere sahip çıkarak görevlerini yaptıkları ve bu sayede Ankara Şehir Hastanesi olarak hem sağlık hizmeti sunumunda hem de bilimsel çalışmalar hususunda önemli başarılara imza atılmasını sağladıkları için teşekkür ederek 2022 yılının ülkemiz ve dünyamız için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

• IMG_9860 - Kopya (2).JPG