Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencilerinden Hastanemize Ziyaret
21 Ocak 2022

Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, hastanemizde sağlık yönetimine dair yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almak ve verilen hizmetleri yerinde gözlemlemek amacıyla Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret ettiler.

Hastanemiz adına İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcımız İsa Kaya, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Eğitim Koordinatörümüz Sare Değirmenci’nin refakat ettiği ve Çankırı Karatekin Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Banu Çiçek Yücesan, Dr. Öğr. Üyesi Sinan Bulut, Dr. Murat Konca’nın gözetimindeki öğrenci heyeti, Faturalandırma ve Satın Alma gibi İdari Birimlerimizin yönetimi ile Hasta Yatışı ve Polikliniklerimizin işleyişleri hakkında bilgi aldılar.

Ardından Arşiv Birimi çalışanlarıyla bir araya gelen öğrencilere, hasta dosya arşivleme işlemleri ile hastanemizde uygulanan dijital hizmetler ve uygulamalar hakkında bilgiler verildi.

• 1-1.jpg