Nijerya Sağlık Bakanı Dr. Osagie Ehanire ve beraberindeki Sağlık Heyeti Ankara Şehir Hastanemizi Ziyaret Etti
02 Mart 2022

Heyet, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürümüz Dr. Selami KILIÇ, İkili İlişkiler Dairesi Başkanı Dt. Abdullah SERT, Koordinatör Başhekim Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Bülent Güngörer, Dr. Abdulvahap Şahin ile birlikte klinikleri, yoğun bakım ünitelerini ve sağlık hizmeti sunulan bölümleri ziyaret ederek, hastanemizde yürütülen sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlarımız hakkında detaylı sunum gerçekleştirildi.

Heyete ziyaretleri sırasında, Kalp Damar Hastanesi Başhekim Yardımcımız Dr. Namık Özbek, Kalp Damar Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Acar, Sağlık Turizmi Hastane Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Yüce İslamoğlu ve Hastanemiz Sağlık Turizmi Birimi ekibimiz eşlik etti.