Ankara Şehir Hastanemizde, TRT Genel Müdürlüğünün desteğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konseri gerçekleştirildi.
09 Mart 2022

Hayatını sağlığın korunmasına ve iyileştirilmesine adayan kadın çalışanlara atfedilen konsere TRT Ankara Radyosu TSM Ses Sanatçılarından Rengin UYAR KÖKTEN ve Oktay CANTÜRK solist olarak katıldı ve kendilerine TRT Ankara Radyosunun saz sanatçıları eşlik etti. Hastanemiz çalışanlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konser sonunda sanatçılarımıza Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz DENİZLİ ERGEN ve Koordinatör Sağlık Bakım Müdürümüz Garibe ADIGÜZEL tarafından teşekkür belgesi ve çiçek buketi takdim edildi.

Etkinlik başlarken tüm konuklara Ankara Şehir Hastanesi bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde tedavi gören hastalarımız ve Çocuk Onkoloji Kliniğimizde tedavi gören çocuklarımızın anneleri tarafından, hastalarımıza moral verebilmek amacıyla açtığımız moral ve sanat atölyelerinde, Çankaya Halk Eğitim Merkezinden gelen öğretmenlerle birlikte yapılan el ürünü, çiçek şeklinde broşlar hediye edildi.

Konserin ardından Dünya Kadınlar Günü kutlama pastası tüm çalışanlar ve konuklarla birlikte kesildi, hatıra fotoğrafları çekildi.