Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Genel Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. İhsan Ateş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı Programında Ödüle Layık Görüldü.
22 Mart 2022

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında düzenlenen programda Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel “Yılın Başhekimi”, Genel Hastanemizin Başhekimi Doç. Dr. İhsan Ateş “Yılın Doktoru” seçildi ve ödüllerini bizzat Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan takdim etti. Bu değerli ödüllerin mutluluğunu ve gururunu paylaşmak amacıyla 15 Mart 2022 Salı günü İdari Binada bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda “Yılın Başhekimi” ödülüne layık görülen Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, “Bu taltife bizleri layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ‘ ya şükranlarımı sunuyorum, Rabbim bizleri mahcup etmesin. Bu başarı, gece gündüz demeden çalışıp emek veren Ankara Şehir Hastanesi Ailesine ait. Bu vesile ile fedakârca görevlerini yerine getiren ve desteklerini her zaman hissettiğim kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Nice başarılara Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına ulaşacağımızı umuyor ve her zaman olduğu gibi ülkemizin sağlık alanındaki gelişimine katkı sunmaya devam edeceğimize inanıyorum.” diyerek bu kıymetli ödülü hastanemiz adına kabul ettiğini belirtti. Ardından Genel Hastanemizin Başhekimi Doç. Dr. İhsan Ateş, “Yılın Doktoru” ödülüne kendisini layık gören Cumhurbaşkanlığı makamına teşekkür ederek sözlerine başladı. Bu başarıda Ankara Şehir Hastanesi Ailesindeki değerli çalışma arkadaşlarının katkısının çok önemli olduğunu belirtti. Ödülü, tüm çalışma arkadaşları adına aldığını söyleyen Ateş, Ankara Şehir Hastanesi Ailesinin bir üyesi olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu ifade etti. Toplantı, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

• 1.png
  • 2.png