Ankara Valimiz Sayın Vasip ŞAHİN, özverili çalışmaları ve üstün gayretlerinden dolayı Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel'i başarı belgesi ile taltif etti.
18 Mart 2022

Ankara Valisi Vasip Şahin Başarı Belgesi1.JPEG

Ankara Valimiz Sayın Vasip ŞAHİN, özverili çalışmaları ve üstün gayretlerinden dolayı Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel'i başarı belgesi ile taltif etti.

Koordinatör Başhekimimiz, büyük bir teveccüh gösteren Sayın Ankara Valimizin taltif ettiği başarı belgesini; 3 yıl gibi kısa bir sürede başarılarıyla takdir ve teşekküre layık görülen hastanemizin, her geçen gün ülkemizin ve hatta dünyanın sağlık alanında tercih edilen ve tıp bilimine üst düzey katkılarda bulunan bir hastane olmasında büyük payı olan Ankara Şehir Hastanesi Ailesinin desteklerine ve fedakar çalışmalarına vurgu yaparak, Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına saygıyla kabul ettiğini ve Sayın Ankara Valimize teşekkür ettiğini ifade etti.

• Ankara Valisi Vasip Şahin Başarı Belgesi1.JPEG
  • Ankara Valisi Vasip Şahin Başarı Belgesi2.JPEG