Ruanda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Patrick Nyamvumba ve Beraberindeki Heyet Ankara Şehir Hastanemizi Ziyaret Etti
20 Nisan 2022

Ruanda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Patrick Nyamvumba ve beraberindeki heyet Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hastanemizin klinik ve ünitelerini ziyaret eden heyete, ülkemizin sağlıkta dönüşüm süreci ve Ankara Şehir Hastanemiz ile ilgili sunumlar yapılarak, karşılıklı bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Ruanda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Patrick Nyamvumba ve beraberindeki heyete, ziyaretleri sırasında, Hastanemiz Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Abdulvahap Şahin, Kalp ve Damar Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Namık Özbek, Kalp ve Damar Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Acar ve Sağlık Turizmi Birimi Sorumlusu Nursel Destur eşlik etti.