25 Nisan 2022

WhatsApp Image 2022-04-25 at 12.58.58.jpeg

Özbekistan Tıp ve Önleyici Bakım Organizasyonu Ana Bölüm Başkanı Umidulla Riskievi, Acil Sağlık Hizmetleri Bilim Merkezi İcra Kurulu Başkanı Davron Bakhtiyarovich, BePro Group İcra Kurulu Başkanı Gafurov Abduvoitzhan ve beraberindeki heyet Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret etti.

Heyet, Ankara Şehir Hastanemizin Acil Servis Alanlarını ziyaret ederek, Acil Servis Sorumlu Hekimi Dr. Ögr. Üyesi Alp Şener’ den Acil Servisin işleyişi, tıbbi teknolojik donanımlarımız, eğitim ve araştırma faaliyetleri, insan gücü, fiziki donanım ile sağlık alanında hayata geçirdiğimiz yenilikler ve yenilikçi projeler hakkında bilgi aldı.

Heyete ziyaretleri sırasında, Sağlık Turizmi Birim Sorumlusu Nursel Destur ve Sağlık Turizmi Birimi Rusça Tercümanı Alla Tsuşba Çelik eşlik etti.

• WhatsApp Image 2022-04-25 at 12.58.59.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-04-25 at 12.58.58.jpeg