Dikiş Atölyelerimizde Kursiyerlerimizin Hazırladığı El Emeği Giyim Malzemeleri Çocuk Hastalarımıza Hediye Edildi.
29 Nisan 2022

• 1.jpeg
  • 3.jpeg
  • 4.jpeg
  • 5.jpeg
  • 6.jpeg
  • 7.jpeg
  • 8.jpeg
  • 9.jpeg
  • 10.jpeg
  • 11.jpeg
  • 12.jpeg
  • 13.jpeg
  • 14.jpeg
  • 15.jpeg
  • 16.jpeg
  • 17.jpeg

Dikiş Atölyelerimizde Kursiyerlerimizin Hazırladığı El Emeği Oyuncak ve Giyim Malzemeleri Çocuk Hastalarımıza Hediye Edildi.

Hastanemizde çalışanlarımıza moral ve motivasyon desteği sağlamak amacıyla Eğitim Merkezimizde Çankaya Halk Eğitim Merkezi desteğiyle açtığımız Dikiş Atölyelerimizde ve Çankaya Halk Eğitim Merkezi Atölyelerinde, gönüllü olarak, dikiş öğretmeni, kursiyerler ve hastanemiz çalışanı kursiyerler tarafından hastanemizde tedavisi devam eden çocuk hastalarımız için el emeği giyim malzemeleri ve oyuncaklar üretildi.

Üretilen oyuncak ve giyim malzemeleri Çocuk Hastanemizin Çocuk Onkoloji Kliniğinde tedavisi devam eden çocuklarımıza moral verici notlar ile birlikte takdim edildi. Birçok renk ve desende bone, yastık, amigurumi oyuncak ve anahtarlıktan oluşan hediye paketlerini; Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen başkanlığındaki hastane çalışanı kursiyerlerimiz ile idarecilerimiz, Çankaya Halk Eğitim Merkezi yöneticileri Müdür Yardımcısı Şakir Demirkol, Müdür Yardımcısı Gamze Erdoğan, Dikiş Öğretmenleri Melda Damar ve Nahide Tekçe; klinikte görev yapan doktor ve hemşirelerimizle birlikte çocuklarımıza verdiler. Ardından, emeği geçen dikiş öğretmenleri ve kursiyerlere Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına teşekkür belgesi takdim edildi.