Ankara Şehir Hastanemizde Sertifikalı Eğitim Programlarımız Devam Ediyor
26 Mayıs 2022

Hastanemiz kuruluş aşamasında yoğun bakım yatak kapasitesi 723 olarak planlanmış ve hizmete açılmıştır. 2020 yılında tüm dünya ile birlikte ülkemizde de yaşadığımız pandemi sürecinde artan ihtiyaca binaen yoğun bakım yatak kapasitemiz bu rakamların üzerine çıkmış ve şu anda 1010 yoğun bakım yatak kapasitesi ile halkımıza hizmet vermenin haklı gururu içindeyiz.

Yoğun bakım hastalarımızın kaliteli ve güvenli sağlık hizmeti almasındaki önemli unsurlarından biri olan nitelikli insan gücü yetiştirmek amacıyla aynı anda, sağlık tesisimiz bünyesinde bulunan Genel Hastane, Kalp Damar Hastanesi, Nöroloji Ortopedi Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi olmak üzere toplam dört hastanemizde 2. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımızı başlatmış bulunmaktayız.

Programın teorik kısmı ortak, uygulama kısmı ise her hastanemizde ayrı olarak yürütülecektir. Kurumumuzda özellikli hizmet alanlarındaki nitelikli insan gücü ihtiyacını karşılamak ve yetiştirmek amacıyla, Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı ile eş zamanlı olarak, Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başlatmış bulunmaktayız. Ayrıca daha önce başlatılmış olan Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımız devam etmektedir.

• 6.jpeg
  • 7.jpeg