Kardeş Azerbaycan’ın Hastane Yöneticileri Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret etti.
06 Haziran 2022

Ankara Üniversitesi ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı işbirliğiyle yürütülen “Hastane Yönetimi Eğitim Programı” kapsamında Avrupa’nın en büyük Hastanesi olan Ankara Şehir Hastanemiz halkında bilgi almak isteyen sağlık yöneticilerine Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel , hastanemiz hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumdan sonra teşekkürlerini iletmek için @its.gov.az Başkan Vekili Nigar Bayramova Başhekimimize iki ülke arasındaki dostluğu simgeleyen bir hediye takdim etti.

Hastanemizin Acil Servis alanlarını, klinikleri, yoğun bakım ünitelerini gezen misafirlerimize sağlık hizmeti sunulan bölümler , yürütülen sağlık hizmetleri ve Ankara Şehir Hastanesi işleyişi hakkında bilgiler verildi.

Nazik hediyeleri ve ziyaretleri için misafirlerimize teşekkür ederiz.