Hastanemiz Diyetisyenleri ile Hastane Yönetimi Motivasyon Toplantısında Bir Araya Geldi
06 Haziran 2022

Hastanemiz Konferans Salonunda 6 Haziran 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıya Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Koordinatör Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. İzzet Özgürlük, Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, Dr. Taner Gökçınar, Doç. Dr. Emre Adıgüzel, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet İşler, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel ve Koordinatör Teknik Hizmetler Müdürü İbrahim Develi katıldılar. Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, hastanemizde başarı ile yürütülen beslenme ve diyet hizmetleri için diyetisyenlerimize Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına teşekkür ederek, 6 Haziran Dünya Diyetisyenler Gününü kutladı.

Toplantı, Dünya Diyetisyenler Günü pastasının kesilmesi ve tüm diyetisyenlerimiz adına Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. İzzet Özgürlük’ün Başdiyetisyen Emel Cemile Düzenli’ye çiçek takdiminin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.