Cerrahi Hibrid Toplantılarının 9'uncusu Online ve Yüz Yüze olarak Ankara Şehir Hastanemiz ev sahipliğinde düzenlendi.
08 Haziran 2022

Toplantı açılış konuşmalarını SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı gerçekleştirdi.

Toplantı, hastanemiz Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Mükerrem Cete’ nin takdimleriyle sürdü. Yeditepe Üniversitesi Gastroentereloji Cerrahisinden Prof. Dr. Cüneyt Kayaalp “Natural Orifis Cerrahisi” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Yüz yüze katılım sağlayan Genel Cerrahi Asistanlarından bir kişiye çekiliş yolu ile Schwartz’ın Türkçeye çevrilmiş kitabı hediye edildi. Çekilişi kazanan asistanımız Melih Bayazıtlı oldu.

Toplantı, online katılımcılardan gelen sorular ve katkılar bölümü ile sona erdi.