07 Temmuz 2022

1.JPG

Ankara Şehir Hastanesi Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni, Bu Yıl Anma Törenine Dönüştü.

Konya Şehir Hastanesinde 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü görevi başında şehit edilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya, 7 Temmuz 2022 Perşembe günü Konferans Salonunda törene katılan çalışma arkadaşlarımızın dualarıyla anıldı.

Hayatını kaybeden bütün sağlık çalışanları ve Dr. Ekrem Karakaya için saygı duruşu sonrası konuşan Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, "Biz hekimler olarak, hastanın canını yeri geldiğinde kendisinden çok düşünen ve onun sağlığına kavuşması için bazen kendi sağlığını tehlikeye atan fedakar çalışmalarımız için saygıyı hak ettiğimizi düşünüyoruz" dedi. Görevi başında şehit edilen Dr. Ekrem Karakaya'ya Allah'tan rahmet, tüm sağlık camiasına başsağlığı dileyerek, derin üzüntü duyduğunu dile getirdi ve canların yanmadığı yüzlerin hep güldüğü bayramlarda görüşme dileğini ifade etti.

Ardından söz alan Kardiyoloji Kliniğimizin İdari Sorumlusu Prof. Dr. Ahmet Temizhan, şahsen tanıdığı Dr. Ekrem Karakaya için "Göreve başladığında bir hocam tarafından bana emanet edilen, görev yaptığı her yerde çok sevilen ve tanıdığım en iyi, en çalışkan insanlardan biri olan Ekrem'i, ben de oradan ayrılırken bir başka hocamıza emanet etmiştim. Kendisi şimdi de Allah'a emanet" sözleriyle yoğun üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti ve edilen dualarla tören son buldu.