Ankara Şehir Hastanesi Ailesi Mübarek Kurban Bayramında da milletimizin sağlığı için görevlerinin başında
09 Temmuz 2022

1.png

Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Niyazi Kurtcebe’ nin katılımlarıyla, Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve bünyemizde hizmet veren hastane yöneticilerimiz, çalışanlarımız Ankara Şehir Hastanesinin kurumsal bir ailesi olarak bayramın manevi coşkusunu birlikte yaşayabilmek, birlik ve dayanışma duygularını paylaşabilmek amacıyla Bayram Kahvaltısında bir araya gelerek bayramlaştı.

Düzenlenen organizasyonda nöbetçi sağlık çalışanlarımız ve bayram kahvaltımıza katılan aileleriyle bayramlaşan Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Niyazi Kurtcebe ve Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, özverili emeklerinden dolayı nöbetçi arkadaşlarımıza ve fedakar ailelerine teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürümüz ve Koordinatör Başhekimimiz hastanemizde yatarak tedavi gören ve acil servise başvuran hastalarımızı da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve bayramlaştı.

• 1.png