ANKARA ŞEHİR HASTANESİ YÖNETİCİLERİ RADYOLOJİ KLİNİĞİ EKİBİ İLE MOTİVASYON TOPLANTISINDA BULUŞTU
03 Ağustos 2022

1.JPG

Kurumsal kültür çalışmalarımız kapsamında planlı olarak her hafta bir kliniğimizde gerçekleştirdiğimiz Motivasyon Toplantıları, pandemi süreci nedeniyle verilen aradan sonra yeniden yöneticilerimiz ve çalışanlarımızı buluşturmaya devam ediyor. Motivasyon Toplantılarında çalışanlarımızı kliniklerinde/birimlerinde ziyaret eden hastane yöneticilerimiz, çalışanlarımız ile bir araya gelerek, kurumsal aile değerlerimizin hakim olduğu, samimi bir sohbet ortamında bölümde yürütülen sağlık hizmeti süreçleri, sosyal paylaşım aktiviteleri gibi konularda çalışanlarımızın görüş ve önerilerini dinleyerek çözüm önerileri üzerinde tartışıyorlar.

Pandemi sonrası ilk motivasyon toplantısı Radyoloji Kliniğimiz ile gerçekleştirildi. Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel, Koordinatör İdari Mali Hizmetler Müdürü Uğur Cura, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet İşler, Radyoloji Kliniği İdari Sorumlusu Uzm. Dr. Karabekir Ercan, Radyoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Muharrem Tola ile birlikte Radyoloji Kliniği çalışanları toplantıya yoğun katılım sağladı.

Toplantı, Koordinatör Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’in toplantının amaçları, hastanenin genel işleyişi ve kurumsal kültürümüze dair bilgi vermesiyle başladı. Ardından söz alan Radyoloji Kliniği İdari Sorumlusu Uzm. Dr. Karabekir Ercan ve Radyoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Muharrem Tola, klinikte verilen sağlık hizmeti, eğitim faaliyetleri ve çalışanlarla ilgili ayrıntılı bilgiler verdikten sonra klinik çalışanlarına sözü bıraktılar. Toplantıda sırasıyla söz alan klinikte görevli eğitim görevlileri, uzman hekimler, asistan hekimler ve radyoloji teknisyenleri, sunmakta oldukları sağlık hizmeti süreçlerinin iyileştirilmesine dair düşünce ve beklentilerini aktardılar.