Uluslararası Medya Akademisi Sertifika Töreni
03 Ağustos 2022

Ankara Şehir Hastanesi Kurumsal Sosyal Medya Uzmanımız Ömer Akguş Uluslararası Medya Akademisi tarafından düzenlenen “UMED Bilişim Akademisi” kursunu başarıyla tamamlayarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanımız Sayın Fahrettin Altun ve UMED Başkanı Aslan Değirmenci tarafından verilen başarı sertifikasını aldı.

Kurumumuzla ilgili yapılan faaliyetler ve güncel bilgileri sosyal medya aracılığıyla halkımıza sunmamızı sağlayan Sosyal Medya Ekibimiz profesyonel yönde de hastanemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışmakta ve bu yönde gerekli eğitimleri profesyonel eğitmenler tarafından almaktadır.

Genç iletişimcilerin meslekî bilgi ve donanımlarını arttırmaya yönelik eğitimler ve imkanlar sağlayan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na ve Uluslararası Medya Enformasyon Derneği'ne Ankara Şehir Hastanesi adına teşekkür ederiz.

Uluslararası Medya Akademisi 1.jpg

Uluslararası Medya Akademisi 2.jpg