11 Ağustos 2022

1.JPG.png

(AIFD) Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği Üyeleri Klinik Araştırma Merkezimizi ziyaret etti.

Çok sayıda dernek üyesinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette misafirlere Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel yaptığı konuşmada Hastanemizin misyonu, vizyonu ve kapasitemiz hakkında detaylı bilgiler paylaşırken dünyanın en büyük ve gelişmiş sağlık kuruluşlarından biri olmanın bilinciyle klinik araştırmalar alanında da ülkemize ve insanlığı hizmet için durmadan çalıştıklarını dile getirdi.

AİFD Genel Sekreteri Dr. Ümit Dereli ise yaptığı konuşmasında Türkiye’nin bölgede lider konuma gelmesi için ülkemizin ciddi bir potansiyeli olduğunu ve bu potansiyelin değerlendirilmesinde klinik araştırmaların önemine 11. Kalkınma Planında da yer verildiğini, Ankara Şehir Hastanesinin büyük payı olduğunu ifade ederek Ankara Şehir Hastanesi Ailesine daveti ve konukseverliği için teşekkür etti.

Ziyarette Hastanemiz etik kurullarının faaliyetleriyle ilgili bilgiler, yürütülen faz çalışmaları ve Faz I Klinik Araştırma Merkezi faaliyetleri misafirlerimizle paylaşıldı. Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, AIFD Derneği üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.