12 Ağustos 2022

Manşet.png

Motivasyon Toplantısında, Kurumsal İletişim Birimi Sorumlusu Rabia Onur Cansız’a Sürpriz Kutlama.

Motivasyon Toplantısında, Kurumsal İletişim Birimi Sorumlusu Rabia Onur Cansız’a Sürpriz Kutlama Motivasyon Toplantısında bir araya gelen çalışma arkadaşlarımız, iyi günde ve kötü günde daima birlikte olmanın; kurumsal aile değerlerine sahip çıkmanın bilinciyle Kurumsal İletişim Birimi Sorumlusu Rabia Onur Cansız’a sürpriz yaparak doğum gününü kutladılar. Cansız, “Bu kıymetli ailenin bir üyesi olmaktan her zaman mutluluk duydum; bu doğum günümde dileğim nice mutlu, sağlıklı yaşlarımızda hep beraber olmak” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Ardından Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, “Kurumsal İletişim Birimimiz, hastanemizin işleyişinde çok kıymetli bir yer tutuyor. Bütün bu çalışmalarda ekibimizin emekleri çok değerli. Emeklerinize sağlık, doğum gününüz kutlu olsun” sözleri ile Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına Rabia Onur Cansız’ın doğum gününü kutladı ve bir anı hediyesi takdim etti.