06 Eylül 2022

1 (8).jpeg

Ankara Şehir Hastanemiz ev sahipliğinde Omurilik Hastalıkları Derneği’ nin işbirliği ile “Uluslararası Omurilik Yaralanması Günü” toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı açılış konuşmalarını, Ankara Şehir Hastanesi FTR Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar, Omurilik Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Müfit Akyüz, Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Bilge Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda ‘Omurilik Yaralanmasına Bağlı Engellilerin Sosyal Hakları’ hakkında sunumlar yapılırken, ‘Engelli Bireyin Yaşam Dansı’ başlıklı konuşma da yapıldı. Toplantıya Hastane çalışanları, hastalarımız ve hasta yakınları yoğun ilgi gösterdiler.

• 1 (1).jpeg
  • 1 (2).jpeg