Ankara Şehir Hastanemizde 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü Kutlandı
15 Eylül 2022

Ankara Şehir Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde gün boyu gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle “8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü” kutlandı Kutlama programının ilk etkinliğinde Ressam Hemşiremiz Sema Efe eğitmenliğinde resim yapan fizyoterapistlerimizin resimlerinden oluşan sergi açılışı gerçekleştirildi.

Serginin açılışında konuşan Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar, “Büyük bir aile olarak özveriyle görev yaptığımız hastanemizde birlikte çalıştığımız tüm fizyoterapist arkadaşlarımın günü kutlu olsun; daha nice güzel günlerde beraber çalışabilmeyi diliyorum. Bugün bu serginin açılmasında, kutlama programında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Serginin ardından Konferans Salonunda gerçekleştirilen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve programın açılış konuşmalarını Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Özge Tezen, Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Neşe Özgirgin ve sorumlu fizyoterapistlerimiz yaptı. Müzik dinletisi, bilgi yarışması ve hediye çekilişinin yer aldığı program, pasta kesimi ve çiçek takdimleri ile son buldu.