15 Eylül 2022

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemize Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü tarafından Akreditasyon Belgesi Verildi.

Ankara Şehir Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemize Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü tarafından verilmesi uygun görülen Akreditasyon Belgesi, Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, TUSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve TÜSKA Başkanı Prof. Dr. Figen Çizmeci Şenel’in de katıldığı törende Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Prof. Dr. Evren Yaşar’a takdim edildi.

Belgenin takdiminden önce yapılan konuşmalarda Koordinatör Başhekim Surel, çok çalışkan bir ekibin özverili çalışmaları sonucunda alınan bu belgeden dolayı tüm çalışma arkadaşlarıyla gurur duyduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti. “Akreditasyon değerlendirme sürecinde kurumsal aidiyet bilinciyle çaba gösteren çalışma arkadaşlarımın başarısıdır bu. Özellikle bu süreçte büyük gayret gösteren hastanemizin Kalite Koordinatörü Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen ve Kalite Biriminde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen TÜSEB Başkanı ve TÜSKA Başkanı hocalarımıza da bizleri yüreklendiren, destekleyen yaklaşımları için teşekkür ederim. Bünyemizde hizmet veren tüm hastanelerimiz inşallah bu akreditasyon belgesini alacaktır. Çünkü her bir çalışma arkadaşım özveriyle, Ankara Şehir Hastanesi Ailesini daima ileriye götürecek bir çabayla görevlerini yerine getirmektedir. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Söz alan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar ise bu başarının büyük bir ekip çalışması ile elde edildiğini dile getirerek, disiplinli bir çabanın sonunda akreditasyon belgesi almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

TUSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve TÜSKA Başkanı Prof. Dr. Figen Çizmeci Şenel yaptıkları konuşmalarda, akreditasyon belgesini uzun bir değerlendirme sürecinin ardından almaya hak kazanan hastanemizi bu başarıdan dolayı tebrik ettiler. Ayrıca, sistemli çalışmanın her zaman iyi sonuçlar ortaya çıkaracağını ifade ettiler ve yoğun iş temposunda akreditasyon belgesinin kriterlerini yerine getirmeye çalışmalarından dolayı da tüm çalışanları kutladıklarını belirttiler.

Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe ise konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bu anlamlı günde başarınızla gurur duyduğumuzu ifade etmek ve sevincinize ortak olmak için sizlerle bir arada olmak istedim. Emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah bu konuda öncü olursunuz, diğer hastanelerimize de yol gösterici olursunuz.”

Konuşmaların ardından Akreditasyon Belgesi, TUSEB Başkanı ve TÜSKA Başkanı tarafından Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Prof. Dr. Evren Yaşar’a takdim edildi.

Koordinatör Başhekimimiz de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde hastalarımıza moral ve motivasyon amacıyla açtığımız Moral Sanat Atölyesinde hastalarımız tarafından yapılan resimleri TUSEB Başkanı ve TÜSKA Başkanı hocalarımıza günün anısına Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına takdim etti.