Türkiye’de Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmaları Webinarı Ankara Şehir Hastanemiz Klinik Araştırmalar Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Fuat Emre Canpolat ‘ın katılımıyla gerçekleşti.
03 Ekim 2022

TİTCK (Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu) ve ARTED (Araştırmacı Tıp Teknolojileri Üreticileri Derneği) işbirliği ile ortak olarak düzenlenen “Türkiye’de Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmaları” Webinarı Ankara Şehir Hastanemiz Klinik Araştırmalar Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Fuat Emre Canpolat ‘ın katılımıyla gerçekleşti.

Prof. Dr. Fuat Emre Canpolat yaptığı sunumla “Türkiye’de Şehir Hastanelerinin klinik araştırma altyapı imkanları” konulu sunumunda Ankara Şehir Hastanemiz bünyesinde kurulan 4 Klinik Araştırma Merkezleri hakkında bilgiler paylaştı.

Webinar’da, MDR’a geçiş dönemi ve stratejik hedeflerimiz doğrultusunda Türkiye’deki klinik araştırma ekosisteminin tanıtılması ve bu alandaki güncel mevzuat ve altyapı imkanları, global firmaların yurtdışındaki yetkililere duyurulması ve global klinik araştırmalardan ülkemizin aldığı payın artırılması amacıyla gerekli iş birlikleri yapılmış, global firmaların yurtiçi temsilcileri ile iletişim sağlanmıştır.

İlgili program yerli ve yabancı olmak üzere 400’ü aşkın katılımcı ile başarılı şekilde tamamlanmıştır.

• Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmaları Webinarı 1.png
  • 2.png