Geriatri Kliniği Ekibimiz 1-7 Ekim Yaşlılar Haftası vesilesiyle Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programa katıldı.
03 Ekim 2022

Ankara Şehir Hastanemizin Geriatri Kliniği Ekibi 1-7 Ekim Yaşlılar Haftası vesilesiyle Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Merkezdeki yaşlılarımızın sağlık bakım hizmetlerini her hafta düzenli ziyaretlerle gerçekleştiren Geriatri Kliniği ekibimiz büyüklerimize vefa duygularımızı iletmek üzere 30 Eylül 2022 Cuma günü merkezi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen programa katılan Geriatri Kliniğimizden Uzm. Dr. Hilal Heybeli, Uzm. Dr. Büşragül Yılmaz, Uzm. Dr. Özgür Öcal, Uzm. Dr. Fatma Kaplan Efe ve İnt. Dr. Aslı Kıraç, büyüklerimize Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına, üzerinde “Geleceğimizi inşa ederken yaşam tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan büyüklerimize saygı ve şükranlarımızı sunarız. Ankara Şehir Hastanesi Ailesi” yazılı birer çiçek takdim etti.