Ankara Şehir Hastanesi Ailesi Dünya Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımımızı ağırladı.
14 Ekim 2022

2022 Ampute Futbol Dünya Kupası’nda tüm rakiplerini yenerek Dünya Şampiyonu olarak bizleri gururlandıran Ampute Futbol Milli Takımımız, kupasını söz verdiği gibi Ankara Şehir Hastanesi Ailemize getirdi.

Şampiyonluk Kupasını, Teknik Direktör Osman Çakmak ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen ile birlikte getiren, iki Avrupa Şampiyonluğuna sahip Ampute Futbol Milli Takımımızı hastane yöneticileri ve çalışanları coşkuyla karşıladı.

Türk bayrakları ve marşlarla karşılanan Ampute Futbol Milli Takımı sporcuları, “Şampiyon Kahramanlar” sesleri ve alkışlar eşliğinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Konferans Salonunda düzenlenen kutlama programına katıldı. Sağlık Bakan Yardımcımız Dr. Şuayip Birinci’nin de katıldığı programda Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar’ın moderatörlüğünü yaptığı “Sporda Rol Modeli Ampute Futbol Milli Takımımız” başlıklı bir panel gerçekleştirildi.

Panele Teknik Direktör Osman Çakmak ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen konuşmacı olarak katıldı.

Özel Harekat Komutanları, Gazilerimiz, sporcularımız, hastane çalışanları ile birlikte hasta ve yakınlarımızın da katıldığı programda Ampute Futbol Milli Takımımız Şampiyonluk Kupasını Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar’a takdim etti.

Koordinatör Başhekimimiz Surel, Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına bir plaket ve sporcularımız için günün anısına yaptırdıkları, üzerinde “Bu kupadan içtiğiniz her yudumda ülkemize kazandırdığınız şampiyonluğa minnetimiz vardır. Ankara Şehir Hastanesi Ailesi” yazan hatıra kupaları takdim etti.

Tüm konuklarla birlikte şampiyonluk pastası kesildikten sonra tören hatıra fotoğraflarının çekimi ile son buldu.

Ankara Şehir Hastanesi Ailesi, milli birliğimize yakışır şekilde, Ampute Futbol Milli Takımımızın Dünya Şampiyonluğunu kutladı.

• IMG_0483.JPG
  • IMG_0494.JPG