Hasta ve Hasta Yakınlarına moral ve motivasyon olması amacıyla Palyatif Bakım Merkezimizde Palyatif Bakım Haftasını kutladık
17 Ekim 2022

Palyatif Bakım Haftası sebebiyle Ankara Şehir Hastanemiz Palyatif Bakım Merkezimizde Onkoloji Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülçin Şimşek Koordinatörlüğünde Hastane Yöneticilerimiz, Servis Sorumlu Hekimleri, Servis Çalışanları, Hasta ve Hasta Yakınlarına moral ve motivasyon olması amacıyla Palyatif Bakım Haftasını kutladık.

Palyatif bakım etkili semptom yönetimi ile hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini artırmaktır. Amacımız yaşama yıllar eklemek değil yıllara yaşam katmaktır. Palyatif bakım bir ekip işidir ve bu ekipte doktorlar, hemşireler, psikologlar, fizyoterapistler, sosyal hizmet uzmanları, aile üyeleri ve gönüllüler bulunmaktadır. Bu anlayış içinde palyatif bakım merkezimiz çalışanları ekip bilinci ile hareket ederek hastalarımıza hizmet vermektedir.