Ankara Şehir Hastanemizde Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Proje Destekleri Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
17 Ekim 2022

1.JPG

Ülkemizin sağlık bilim ve teknolojileri alanında ilerlemesi ve sağlık bilim ve teknoloji kültürü ile ekosistemlerinin geliştirilmesi hedefleri doğrultusunda TÜSEB Proje Yönetimi ve Ankara Şehir Hastanemiz öğretim üyelerimiz ve çalışanlarımızın katılımıyla “TÜSEB Proje Destek Programları Bilgilendirme toplantısı” gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Emre Adıgüzel’ in, moderatörlüğünü Prof. Dr. Emre Canpolat’ın yaptığı toplantı, TÜSEB Proje Yönetimi ve Destek Daire Başkanı Batuhan Yeşilyurt’ un “Proje Destek Programları ve Uçtan Uca Destek Stratejisi” ve Yürütücü Adayları ve Hastane Yöneticilerine Özel Proje Destek Süreçleri” konulu sunumuyla devam etti.

Gerçekleştirilen toplantıda öğretim üyelerimiz ve Hastane çalışanlarımız sorularına cevaplar buldular. Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Emre Adıgüzel katkıları ve destekleri için Ankara Şehir Hastanemiz adına Batuhan Yeşilyurt’a Ankara Şehir Hastanemiz adına teşekkür belgesi takdim etti.