Hastanemizde çalışanlarımızın motivasyonlarını artırabilmek amacıyla planlanan “Ankara Şehir Hastanesi Aylık Sosyal Toplantıları” nın ilki yöneticilerimizin ve çalışanlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
“Zeytine Dair…” başlığıyla gerçekleştirilen ve zeytinyağı tadım oturumunun da yer aldığı toplantıya Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya ile Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mücahit Taha Özkaya konuşmacı olarak katıldı.
Zeytinin yetiştirilmesi, zeytinyağının elde edilmesi, zeytinyağının sağlık alanında ve mutfaklarımızdaki yeri, zeytinyağının bileşenleri, kimlik yapısı, kusurlu ve kusursuz tanımlamaları ile tadımın incelikleri hakkında değerli bilgiler paylaşan Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya ve Prof. Dr. Mücahit Taha Özkaya toplantıya katılan çalışanlarımız tarafından ilgiyle dinlendi. Konferansın ardından tadım oturumunda, hazırlanan zeytinyağı tadım bardakları katılımcılara dağıtıldı ve hocalarımızın direktifleri eşliğinde tadım etkinliği gerçekleştirildi.
Toplantı sonunda Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına konuşmacı hocalarımıza çiçek takdim etti ve Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel ile birlikte değerli bilgileri konuklarımızla paylaştıkları için teşekkür etti.
Etkinlik, toplantıya katılanlarla hatıra fotoğrafı çekilmesi ve ikram bölümüyle son buldu.