Türkiye'de ve Dünyada Sağlık Turizmi ve Geleceği
31 Ekim 2022

1.jpg

Atılım Üniversitesinde “Türkiye'de ve Dünyada Sağlık Turizmi ve Geleceği” konulu Sempozyum gerçekleştirildi.

Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Lamia Ergenekon Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa Ankara Şehir Hastanemiz Sağlık Turizmi Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Yüce İslamoğlu, Atılım Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu, Chung Shan Medical Üniversitesi'nden Prof. Dr. Chi-Chang Chang, Acıbadem Ankara Hastanesi Direktörü Nilhan Karaçam Salkaya, Medicana International Ankara Hastanesi Başhekimi Gülçin Türkmen Sarıyıldız ve birçok akademisyen ve öğrenci katıldı.

Sempozyum içeriğinde sağlık turizmi, sağlık turizminin geleceği, Türkiye’de sağlık turizmi, dünyada sağlık turizmi gibi konulardan bahsedilirken Hastanemizin Sağlık Turizmi Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Yüce İslamoğlu Avrupa’nın en büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanemizin Sağlık Turizmi kapsamında yaptığı çalışmaları ve hastanemizin açıldıktan sonra 30 dan fazla Yabancı Sağlık Heyetine hastanemizde uyguladığımız tedaviler ve fiziki donanımımız hakkında dünyaya örnekler sunduğumuzu ifade etti.

Kongreye ev sahipliği yapan Atılım Üniversitesi Ailesine ve İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu’na davetleri ve misafirperverlikleri için Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına teşekkür ederiz.

• 1.jpg
  • 2.jpg