ABD Boston Tufts Üniversitesi Öğretim Üyeleri Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret etti.
03 Kasım 2022

ABD Boston Tufts Üniversitesi Lahey Göz Kliniği Öğretim Üyelerinden Dr. Paul R. Cotran, Dr. Jeffrey L. Marx ve Dr. Susan Tucker Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret etti. Lahey Göz Kliniği ile Ankara Şehir Hastanesi Göz Kliniğimizdeki Asistan Hekim Eğitimleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, önümüzdeki dönemde eğitim imkanlarının artırılması yönünde değerlendirmeler yapıldı. Ziyarete Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç.Dr. Emre Adıgüzel ve Göz Kliniği Eğitim İdari Sorumlumuz Prof. Dr. Özlem Evren Kemer eşlik ederken, Ankara Şehir Hastanemiz adına değerli öğretim üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

ABD Boston Tufts Üniversitesi Lahey Göz Kliniği ziyareti1.jpeg

ABD Boston Tufts Üniversitesi Lahey Göz Kliniği ziyareti2.jpeg