Tacikistan Sağlık Bakanı Jamoliddin Abdullozo ve beraberindeki Sağlık Heyeti Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret etti.
08 Kasım 2022

Heyete; Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Abdulvahap Şahin, Sağlık Bakanlığı İkili İlişkiler Dairesi Başkanı Dt. Abdullah Sert, Kalp Damar Hastanemizin Başhekim Yardımcısı Dr. Namık Özbek ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Acar tarafından Kalp Damar Hastanemizin klinik ve ünitelerini gezdirilerek yürütülen sağlık hizmetleri, tıbbi teknolojik donanımlarımız ve faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verildi.

Ziyaretin akabinde Heyet; Onkoloji hastanemizde ayaktan kemoterapi gören hastalarımızı ziyaret ederek tedavi süreçleri hakkında Onkoloji Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Gülçin Şimşek’ den bilgiler aldı.