09 Kasım 2022

0.jpg

Ankara Şehir Hastanemizde 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü Etkinliği, Yöneticilerimizin ve Radyoloji Kliniği çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında kendisi de Radyoloji Uzmanı olan Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, Radyoloji Kliniği İdari Sorumlusu Uzm. Dr. Karabekir Ercan, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel ve Radyoloji Kliniği Başteknisyeni Hüseyin Öztürk konuşma yaptılar.

Konuşmalar sırasında hastanemizdeki sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde önemli görevler üstlenen ve her koşulda özveriyle görev yapan Radyoloji Ekibine teşekkür ettiler ve Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak daha nice güzel günlerde, hep birlikte meslek günlerini kutlama dileklerini ilettiler.

Konuşmaların ardından “Radyoloji Kliniğinin Güncesi” başlıklı sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, Radyoloji Kliniği İdari Sorumlusu Uzm. Dr. Karabekir Ercan’a ve Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel ise Radyoloji Teknisyenleri Sorumlusu Beytullah Şen’e çiçek takdim ettiler.

Program, Dünya Radyoloji Günü pastasının kesilmesi, hatıra fotoğraflarının çekimi ve ikram bölümüyle tamamlandı.

Sağlık Ekibinin önemli ve kıymetli bir parçası olan Radyoloji Ekibimizin “8 Kasım Dünya Radyoloji Günü”nü Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak kutlarız! İyi ki varsınız!