Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde düzenlediğimiz törende Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle ve rahmetle andık
10 Kasım 2022

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, hastanemizde düzenlediğimiz törende Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle ve rahmetle andık.

Hastanemizde yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz 10 Kasım Atatürk’ü anma programımız Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından “Yabancı Devlet Adamlarının Gözüyle Atatürk” isimli sinevizyon ile başladı. Ardından Milli Savunma Üniversitesi Alparslan Savunma Bilimleri ve Milli Güvenlik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Öğ. Alb. Hüsnü ÖZLÜ, “Büyük Taarruzun 100. Yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün Askeri Liderliği ve Devlet Adamlığı” başlıklı konferansını sundu. Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Birol ÇETİN’in, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle Ankara Şehir Hastanemize gönderdiği, Türk Tarih Kurumu tarafından yayımlanan “Atatürk’ün Düşünce Yapısını Etkileyen Olaylar, Düşünürler, Kitaplar” ile “21 Kasım 1938’in Sessiz Tanıkları Veda albümü” kitapları törene katılan çalışanlarımıza takdim edildi. Törenin ardından Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekim Yardımcısı Dr. Taner GÖKÇINAR, nazik katkılarından dolayı Prof. Dr. Birol ÇETİN’e ve Prof. Dr. Öğ. Alb. Hüsnü ÖZLÜ’ye Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına teşekkür ederek Prof. Dr. Öğ. Alb. Hüsnü ÖZLÜ’ye bir buket çiçek takdim etti.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.