Ankara Şehir Hastanemizde Eğitim Planlama Kurulunun (EPK) Üye Seçimi Gerçekleştirildi.
18 Kasım 2022

Ankara Şehir Hastanemizde, Sağlık Bakanlığımızın Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 3 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan Eğitim Planlama Kurulunun (EPK) Görevlerine Dair Yönerge uyarınca tüm kliniklerimizde görev yapan eğitim görevlisi hocalarımızın katılımıyla Eğitim Planlama Kurulu (EPK) üye seçimi gerçekleştirildi.

Hocalarımızın yoğun katılım gösterdiği seçim sürecinde birlik ve dayanışma duygusunun hakim olduğu bir çalışma ortamının varlığı gözler önüne serilirken seçim sonucu tüm hocalarımız tarafından da saygı, sevgi ve birlik dilekleriyle açıklandı.

Seçimlerin ardından Koordinatör Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel başkanlığında düzenlenen ve Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Taner Gökçınar ile Eğitim Koordinatörümüz Prof. Dr. Neşe Özgirgin’in yanı sıra yeni seçilen EPK Üyesi hocalarımız ile bugüne kadar eğitim planlama faaliyetlerini yürüten TUEK Üyesi hocalarımızın katıldığı toplantıda Koordinatör Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, emeği geçen hocalarımıza teşekkür etti ve EPK Üyesi olarak seçilen hocalarımıza da yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Başhekim Surel, “Hastanemizdeki eğitim faaliyetleri kapsamında şimdiye kadar özveriyle görev yapan hocalarımıza teşekkür ediyorum; eğitim planlama ve yürütüme hususunda iyi bir süreci beraber yönettik. EPK Üyelik seçimiyle yeni görev alacak hocalarımızın da özveriyle bu görevi yürüteceklerine eminim. Hocalarımızın tecrübe, donanım ve öngörüsüyle daha aktif ve daha planlı bir şekilde yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum. Bakanlığımız bünyesinde hizmet veren en büyük hastanelerden biri olarak örnek teşkil edecek bir eğitim planlama ve yürütme modeline sahibiz. Bu başarımızı, siz değerli hocalarımızın katkılarıyla daha da ileriye taşıyacağımıza, geliştireceğimize inanıyorum. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum ve yeni göreve gelen hocalarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Toplantı, önceki dönemin kısa bir değerlendirmesi ile yeni dönemin toplantı ve gündeminin planlanması hususunda yapılan konuşmaların ardından, hatıra fotoğrafının çekimi ile son buldu.

• Manşet3.png