22 Kasım 2022

1.jpeg

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizde USG Eşliğinde İleri Düzey Periferik Sinir Blokları Kursu Gerçekleştirildi.

Hastanemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği İdari Sorumlusu Prof. Dr. Levent Öztürk ile Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Dilek Kazancı başkanlığında, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği ve Rejyonal Anestezi Derneği işbirliğiyle düzenlenen kursa 110 kursiyer ve 20 eğitmen katıldı. Kurs programı, Prof. Dr. Levent Öztürk, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Meral Kanbak ve Rejyonel Anestezi Derneği Başkanı Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı. İki gün süren teorik eğitim ve 10 canlı manken üzerinde pratik uygulama ile etkin ve verimli bir eğitim programı tamamlandı.

Kurs sonrası kursiyerlere katılım sertifikaları takdim edildi.