28 Kasım 2022

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizde çalışanlarımıza ve hastalarımıza moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Çankaya Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açtığımız Moral Sanat Atölyelerimizde özveriyle görev yapan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü ’nü yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla kutladık.

Hastalarımızın ve çalışanlarımızın motivasyonlarını artırma, stresle baş etme becerilerinin geliştirilmesine destek olabilme çabalarımıza değerli katkılarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi olarak tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımızla kutlarız.