Ankara Bilkent Şehir Hastanemizde Tıbbi Sekreterler Günü kutlandı.
30 Kasım 2022

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizde Tıbbi Sekreterler Günü kutlandı.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel tarafından 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Gününde hastanemizde çalışan değerli çalışma arkadaşlarımıza bir kutlama mesajı yayınlandı.

Surel mesajında “Sağlık hizmetlerinin sunulması sırasında Ankara Bilkent Şehir Hastanemizdeki özverili çalışmalarınız için teşekkür eder; 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü’nüzü kutlar; sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.” dedi.

Hastanemizde özveriyle görev yapan tıbbi sekreter arkadaşlarımızla bir araya gelen Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Garibe Adıgüzel, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürümüz Ahmet İşler ve Koordinatör Teknik Hizmetler Müdür Yardımcımız Alper Zorlu, yoğun çalışma temposuyla verdikleri emek nedeniyle çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ettiler ve hep birlikte pasta keserek Tıbbi Sekreterler Günü'nü kutladılar.