Dünya Engelliler Günü nedeniyle İnme ve Omurilik Yaralanmalarında Spastisite Yönetimi başlıklı sempozyum hibrit olarak gerçekleştirildi
05 Aralık 2022

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar tarafından organize edilen, İngiliz ve Türk FTR Dernekleri birlikteliği ile Oxford Üniversite Hastanesi FTR departmanından uzman hekim ve fizyoterapistlerin katıldığı “İnme ve Omurilik Yaralanmalarında Spastisite Yönetimi” başlıklı sempozyum hibrit olarak gerçekleştirildi.

Ankara’da iki ayrı salonda ve zoom bağlantısı ile ülkemizden ve İngiltere’den çok sayıda katılımın olduğu bu toplantıda erişkin çağda engelliliğin önemli bir nedeni olan ve tedavi edilebilen bir sorun olan spastisite oldukça geniş bir perspektifte ele alındı.

• 1 (1).PNG
  • 1 (2).PNG