Sağlıkçı Ressamlar Resim Sergimiz Halkın Katılımıyla Gerçekleşti
07 Aralık 2022

Mersin Sanat Sergisi (18).jpeg

Hastalarımızın ve çalışanlarımızın moral, motivasyonlarını artırabilmek amacıyla hastanemizde açtığımız 24 Moral Sanat Atölyesinden biri olan Moral Sanat Resim Atölyesinde Ressam Hemşiremiz Sema Efe eğitmenliğinde hastanemiz çalışanlarının yaptığı resimlerden oluşan ve İskenderun Devlet Hastanesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Sağlıkçı Ressamlar Resim Sergisi, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcıları, İskenderun Devlet Hastanesi yöneticileri, hastanemiz çalışanları ve İskenderun halkının katılımıyla açıldı. Bir iyi uygulama örneği deneyim paylaşımı amacıyla gerçekleştirilen resim sergimizin açılışını Kurumsal İletişim Sorumlumuz Rabia Onur Cansız yaparken, İskenderun Devlet Hastanesi adına organizasyon desteğini üstlenen, Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Koordinatör Başhekim Yardımcılığı görevini yürütürken İskenderun Devlet Hastanesine Başhekim Yardımcısı olarak uğurladığımız Uzm. Dr. Süha Şen, Ressam Hemşiremiz Sema Efe, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal da konuşma yaptılar. Rabia Onur Cansız açılış konuşmasında, Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel'in selamlarını iletti ve deneyimlerini paylaşmak üzere sanatın sağlıkla buluştuğu bir etkinlikle İskenderun'a gelmekten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

• Mersin Sanat Sergisi (1).jpeg
  • Mersin Sanat Sergisi (2).jpeg