Hastanemizin Koordinatör Başhekim Yardımcısı Dr. Abdulvahap Şahin’in kızı Ankara Bilkent Şehir Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Kadın Doğum Hastanemizde dünyaya gözlerini açtı.
09 Aralık 2022

İyi günde kötü günde daima birlikte olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi adına Koordinatör Başhekimlik ve hastanelerimizin yöneticileri, Dr. Abdulvahap Şahin ve kıymetli eşini ziyaret ederek, kurumsal ailemizin minik üyesine sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun bir ömür dilediler.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi olarak Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Abdulvahap Şahin ve eşini tebrik eder; ailemizin yeni üyesine sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz.