"Sağlık İdarecileri Günü Etkinliği" Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’ in katılımıyla gerçekleştirildi.
23 Aralık 2022

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Yönetimi Bölümünün düzenlemiş olduğu 18 Aralık “Sağlık İdarecileri Günü Etkinliği” Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’ in katılımıyla gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Hasan Hüseyin Yıldırım’ın yaptığı panelde konuşma yapan Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, "Sağlık Yöneticisi Gözüyle Türkiye'nin Covid-19 Tecrübesi" konulu sunumuyla Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin tecrübelerini katılımcılara aktardı.

Nazik davetleri ve hediyeleri için Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi , Sağlık Bilimleri Fakültesi , Sağlık Yönetimi Bölümü Yönetimine ve bütün ekibine Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak teşekkür ederiz.