2022 yılının Son Hastane Konseyi Toplantısı Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’in Başkanlığında Gerçekleştirildi
30 Aralık 2022

18.JPG

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin bünyesinde hizmet veren tüm hastanelerimizin yöneticileri, eğitim ve idari sorumluları ve birim sorumluları Koordinatör Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’in başkanlığında düzenlenen Hastane Konseyi Toplantısında bir araya geldi. Toplantıda bir sunum yapan ve sunumunda hastanemizin açılışından bu güne yürütülen sağlık hizmetlerine ilişkin karşılaştırmalı verilere değinen Surel, sözlerine “Ankara Bilkent Şehir Hastanesi olarak özellikle Ankara’nın sağlık sisteminin en önemli ayağını oluşturuyoruz, teşhis, tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin her birinde aktif rol alıyoruz. Sağlık hizmeti sunmanın yanında eğitim ve araştırma faaliyetlerinin de başarıyla yürütüldüğü bir mükemmeliyet merkezi olma yönünde ilerliyoruz. Tüm bu hizmetlerin her koşulda en iyi şekilde sunulmasını; ayrıca bilimsel çalışmalarla hastanemizin ve ülkemizin dünyada başarıyla temsil edilmesini sağlayan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesinin her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ederim.” diyerek devam etti.

Konuşmasının ardından toplantıya katılan yöneticiler ve hocalarımız söz alarak Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, hasta ve çalışan memnuniyetinin artırılması ve kurumsal aile ortamının güçlendirilmesine ilişkin önerilerini ilettiler ve karşılıklı görüş-alışverişleriyle, yeni yıla ait iyi dileklerin paylaşılmasının ardından toplantı aile fotoğrafının çekimi ile sona erdi.