İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası Sonucunda Hastanemize Yerleştirilen Sağlık Personellerinin İzleyeceği Yol
13 Ocak 2023

Hastanemize ataması yapılan Sağlık Personelleri, Hastanemiz İdari Bina B1 katı Özlük (Atama) Biriminden Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS)’de atama kararlarının yayımlandıklarını teyit ederek kuruma başlayış işlemlerini başlatırlar.

1. Başlayış yapacak personel https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresinden KPSS–2022/11 Sözleşmeli Personel Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru Göreve Başlamak İçin Gerekli Belgeler kısmında istenen belgeler tamamlanarak belirtilen tarihler arasında Hastanemiz İdari Bina B1 katı Özlük (Atama) Birimine gelirler.

2. Özlük (Atama) biriminden atama kararı alınır ve Sağlık Personeline tebliğ-tebellüğ edilir.

3. Personel Bilgi Formu ve CV doldurulur ve imzalanır.

4. Belgelerini teslim eden personel Özlük (Atama) Birimi tarafından kendilerine bildirilen tarih, saat ve salonda hazır bulunurlar.

5. Toplantı salonunda yapılan görüşme sonrası göreve başlama formunu alan Sağlık Personelleri formda belirtilen birimlerle görüşerek gerekli imzaları tamamlayarak formu Özlük (Atama) Birimine teslim ederler.

6. Yukarıdaki işlemleri tamamlayan Sağlık Personelleri Hastanemiz Erişkin Acil B2 katı kart basım ofisinden Personel Kimlik Kartını Teslim alırlar.

7. Görev sahasına başlayış yaparlar.

NOT: Erkek Sağlık Personellerinin askerlik tescil evraklarını Özlük (Sicil) birimine teslim etmeleri gerekmektedir.