18 Ocak 2023

7-1.JPG

Ankara Bilkent Şehir Hastanemize yeni katılan sağlık çalışanlarımıza yönelik bilgilendirme toplantısı hastane yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, yeni başlayan personelin hastane ve görevine uyum sürecini kolaylaştırmak, hastanenin kurum kültürünü, genel kurallarını ve uygulamalarını aktarmak için 2 günlük oryantasyon (genel uyum) eğitimi verileceğini ve bu eğitimlerde hastane personeline kurumun kalite politikası, vizyon ve misyonu, organizasyon yapısı ve hasta hakları sorumlulukları gibi konularda eğitimler verileceğini ifade etti.

Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Garibe Adıgüzel konuşmasında, Avrupa’nın en büyük hastanesi olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde göreve başlayan personellere hayırlı olsun dileklerini ileterek başladı. Poliklinik hizmetlerinde görev yapacak olan tıbbi sekreterlere yönelik hazırlanan iletişim becerileri, empati, etkin dinleme gibi eğitimlerin yapılacağını, poliklinik hizmetlerinin daha kolay, etkili ve güvenilir olması, hasta ve çalışan memnuniyetinin artırılması açısından yapmış oldukları görevin oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Burak Ceran, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi adına hayırlı olsun dileklerini iletti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.