Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ ve Yöneticileri Ankara Bilkent Şehir Hastanemizi ziyaret etti.
19 Ocak 2023

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ziyareti1 (1).jpeg

Beşiktaş Futbol A Takımının Ziraat Türkiye Kupası’nda MKE Ankaragücü ile oynayacağı maç nedeniyle Ankara’da bulunan Asbaşkan Emre Kocadağ, Ankara Bilkent Şehir Hastanemize ziyarette bulundu.

Asbaşkan Emre Kocadağ, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve eski yönetim kurulu üyesi Kemal Erdoğan’ın da yer aldığı ziyarette, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Evren Yaşar, Koordinatör Başhekim Yardımcılarımız Doç. Dr. Burak Civelek, Uzm. Dr. Burak Ceran, Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Özge Tezen, Sağlık Bakım Hiz. Müd. Fzt. Caner Tan ve Teknik Hiz. Müd. Özgür Vapur ile bir araya geldi.

Kocadağ, ziyarette hastanemizin sporcu sağlığı bölümünü gezdi ve Prof. Dr. Evren Yaşar’dan bilgiler aldı.

Nazik ziyaretleri için Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yöneticilerine, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi adına teşekkür ederiz.

• Beşiktaş Jimnastik Kulübü ziyareti1 (1).jpeg
  • Beşiktaş Jimnastik Kulübü ziyareti1 (2).jpeg