Ankara Bilkent Şehir Hastanemizde Kahramanmaraş’ta Meydana Gelen ve 10 İlimizi Etkileyen Deprem Dolayısıyla Kriz Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.
06 Şubat 2023

6.JPG

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem dolayısıyla Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel başkanlığında tüm Kule Başhekimleri, Koordinatör Başhekim Yardımcıları, Kule Başhekim Yardımcıları, Yoğun Bakım, Ortopedi, Acil Tıp, Genel Cerrahi, Çocuk Yoğun Bakım, Çocuk Cerrahi, Göğüs Cerrahi, Beyin Cerrahi, İç Hastalıkları, Nefroloji ve Kalp Damar Cerrahisi Kliniklerinin İdari Sorumlularının katılımıyla Kriz Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel toplantıda, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremle ilgili bakanlığımızın ve il müdürlüğümüzün teyakkuz halinde olduğunu, bölgeye personel, ilaç ve tıbbi malzeme desteğine hazır olduğumuzu, bölgeden gelecek erişkin ve çocuk yaralılarımız için servis ve yoğun bakım yataklarının hazırlandığını bu hususta ilgili kliniklere talimatların verildiğini Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi olarak her daim milletimizin hizmetinde olacağımızı ifade etti”.