Bilkent Şehir Hastanemiz yurtdışından gelen doktorlara eğitim vermeye devam ediyor.
20 Mart 2023

IMG_5907.jpg

Ürdün Haşimi Krallığı King Hüssein Medical Center Hastanesinde görev yapan Genel Cerrah Dr. İbrahim Abdul Kereem Abumekhleb, Gastroenteroloji Cerrahisi kliniğimizde eğitim almak için başvuruda bulundu.

Başvurusu hastanemizce onaylanan Dr. İbrahim Abdul Kereem Abumekhleb’ e Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniğimizin değerli hekimleri tarafından eğitimler verildi. Dr. İbrahim Abdul Kereem Abumekhleb eğitimini 10 aylık bir süre zarfında gözlemci olarak başarıyla tamamladı. Dr. İbrahim “Minimal İnvaziv Cerrahi İşlemler (Laparoskopik ve Robotik), Hepatobiliyer Cerrahi Storedüktif Cerrahi ve HIPEC, ve Üst Gastrointestinal Cerrahi” hakkında yetkinliğini arttırdı.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı ve Doç. Dr. Muhammet Kadri Çolakoğlu tarafından eğitimini başarıyla tamamlayan Dr. İbrahim Abdul Kereem Abumekhleb’ e katılım sertifikası taktim edildi.