Kadın Doğum Hastanemize Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü tarafından Akreditasyon Belgesi Verildi.
27 Nisan 2023

Ülkemizin Tek Akredite Şehir Hastanesi olan Ankara Bilkent Şehir Hastanemizde; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizden sonra, Kadın Doğum Hastanemize de Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü tarafından Akreditasyon Belgesi Verildi.

Ankara Bilkent Şehir Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Kadın Doğum Hastanemize Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü tarafından verilmesi uygun görülen Akreditasyon Belgesi, Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, TUSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve TÜSKA Başkanı Prof. Dr. Figen Çizmeci Şenel’in de katıldığı törende Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin’e takdim edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından hastanemizin akreditasyon sürecini anlatan sinevizyon gösterisi, törene katılanlar tarafından coşku ile izlendi. Programın açılış konuşmalarında Koordinatör Başhekim Yardımcımız ve Kalite Direktörümüz Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen elde edilen başarının, kurumsal ailemizin tüm fertlerinin beraber uyum içinde çalışmalarının sonucu olduğunu ve bu nedenle kurumsal ailemizin tüm fertlerine içten teşekkür ettiğini ifade etti.

Kadın Doğum Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin ise akreditasyon sürecinde emeği geçen tüm çalışanlara ve desteklerini esirgemeyen başta Koordinatör Başhekimimiz olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ederek, çok çalışmalarının karşılıklarını aldıkları için memnuniyetlerini dile getirdi.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel yaptığı konuşmada, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesinin hastanemizin kısa geçmişi içinde pek çok zorlu koşulda birlik ve dayanışma içinde mücadele edildiğini, tüm zorlu koşullara rağmen kaliteden ödün verilmeden, büyük başarılara imza atıldığını ifade etti. “Özellikle bu süreçte büyük gayret gösteren hastanemizin Kalite Koordinatörü Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen ve Kalite Biriminde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen TÜSEB Başkanı ve TÜSKA Başkanı hocalarımıza da bizleri yüreklendiren ve eğitici yaklaşımları için teşekkür ederim. Bünyemizde hizmet veren tüm hastanelerimiz inşallah hızla ve kararlılıkla bu akreditasyon belgesini alacaktır. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, konuşmasında, hastanemizin dinamizminin hem yurt içinde hem de yurt dışında fark edilir düzeyde olmasından ve her türlü zorlu koşuldan hastanemizin güçlenerek çıkmasından duydukları gururun altını çizdi. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü olarak, her zaman hastanemize destek vermekten ve beraber çalışmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

TUSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ve TÜSKA Başkanı Prof. Dr. Figen Çizmeci Şenel yaptıkları konuşmalarda, akreditasyon belgesini uzun bir değerlendirme sürecinin ardından almaya hak kazanan hastanemizi bu başarıdan dolayı tebrik ettiler. Ayrıca, sistemli ve dayanışma içinde çalışmanın her zaman iyi sonuçlar ortaya çıkaracağını ifade ettiler ve yoğun iş temposunda akreditasyon belgesinin kriterlerini yerine getirmeye çalışmalarından dolayı da tüm çalışanları kutladıklarını belirttiler.

Konuşmaların ardından Akreditasyon Belgesi, TUSEB Başkanı ve TÜSKA Başkanı tarafından Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin’e takdim edildi.

Koordinatör Başhekimimiz de hastanemizde hastalarımıza moral ve motivasyon amacıyla açtığımız Moral Sanat Atölyesinde hastalarımız tarafından yapılan resimleri TUSEB Başkanı ve Ankara İl Sağlık Müdürümüze; hastanemizde çalışanlarımıza yönelik açtığımız Dikiş Atölyemizde üretilen hediyeyi ise TÜSKA Başkanı hocamıza günün anısına Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi adına takdim etti. Program hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.