Değerli Hocamız Doç. Dr. Burhan ŞAHİN'in Adı ERCP Ünitemizde Daima Yaşatılacaktır.
04 Mayıs 2023

Hastanemizde hizmet veren ERCP Ünitesine tıp bilimine çok değerli katkılar sunmuş ve pek çok bilim insanı yetiştirmiş, ERCP alanında duayen hocamız Doç. Dr. Burhan Şahin'in adı verildi.

Düzenlenen törende Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Gastroenteroloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Emin Altıparmak ve Türk Gastroenteroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Dilek Oğuz konuşmalarını yaptılar ve Doç. Dr. Burhan Şahin'in ülkemiz için büyük bir değer, Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde adının yaşatılacak olmasının eşsiz bir vefa örneği ve büyük bir gurur olduğunu ifade ettiler.

Ardından söz alan Şahin, bu ince düşünce için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesine teşekkür etti. Koordinatör Bashekimimiz Dr. Ögr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, günün anısına duayen hocamıza plaket takdim etti. Tören kurdele kesimi sonrası hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.